Radera filter
Filtrera efter Pris
Filtrera efter kategori
Filtrera efter märke
Färgskala 2

LED belysning

Visa:
Sortering:
  Arbetsbelysning 12LED-120W är en mycket kraftfull arbetslampa i LED med otroliga 1080..
2,590.00kr Exkl. moms: 2,072.00kr
Baserat på 1 recensioner.
  Arbetsbelysning 4 LED 20W FLOOD är en kvalitiv LED arbetslampa i 20 watt. Arbetslampa..
595.00kr Exkl. moms: 476.00kr
    Snygg och robust LED arbetsbelysning 4 LED 40W FLOOD som inte drar ur batteriern..
795.00kr Exkl. moms: 636.00kr
    LED arbetsbelysning 4LED40W-SPOT är en kraftfull LED lampa i kompakt och ro..
795.00kr Exkl. moms: 636.00kr
    Arbetsbelysning 4LED-40W är arbetslampa i LED av mycket hög kvalitet o..
945.00kr Exkl. moms: 756.00kr
  Arbetsbelysning 5LED 50W i floodlight är en kraftfull och kompakt LED lampa som passa..
895.00kr Exkl. moms: 716.00kr
  Arbetsbelysning 5 LED 50W SPOT är en robust och tillförlitlig arbetslampa i LED ..
895.00kr Exkl. moms: 716.00kr
  Arbetsbelysning 6LED-60W är en testvinnare! Arbetsbelysningen i LED kommer i ett komp..
1,245.00kr Exkl. moms: 996.00kr
  Arbetsbelysning 7 LED 35W SPOT är en kraftfull LED arbetslampa i kompakt format tillv..
745.00kr Exkl. moms: 596.00kr
  Arbetsbelysning 9LED-28W är arbetslampa i LED av mycket hög kvalitet och snygg f..
695.00kr Exkl. moms: 556.00kr
  Arbetsbelysning 1 LED 10W FLOOD är en kvalitiv och kompakt LED arbetslampa som lä..
450.00kr Exkl. moms: 360.00kr
  Arbetsbelysning 1 LED 10W SPOT är en ny modern kvalitiv LED lampa i litet kompakt for..
450.00kr Exkl. moms: 360.00kr
  Arbetsbelysning Marin (Vit) 7 LED 35W SPOT är en stilful och snygg LED lampa som &aum..
745.00kr Exkl. moms: 596.00kr
  Arbetsbelysning 7 LED 70W SPOT är en kraftfull LED arbetsbelysningslampa i kompa..
1,395.00kr Exkl. moms: 1,116.00kr
  Kompakt och trofast arbetslampa 10W i LED med magnetiskt fotfäste som kan fästas..
674.00kr Exkl. moms: 539.20kr

LED belysning & utomhusbelysning

Vi har LED för anpassad för inomhus- som utomhusbelysning för yrkesanvändare och proffs som också passar den lite mer avancerade hemmafixaren som behöver kraftfull och pålitlig belysning som inte sviker oavsett väder eller hård användning. LED-Gallerian har valt ett urval premiumprodukter från de bästa tillverkarna på marknanden för att kunna erbjuda den bästa LED belysningen på markaden av högsta kvalitet och prestanda. All vår LED belysning är mycket energieffektiv och tillhör energiklass A till A++. LED belysningen är rent allmänt milövänlig och smart eftersom man kan anpassa belysingsupplevelsen efter behov samtidigt som energiåtgången är minimal. Du sänker även värmepåslaget som vanlig belysning avger och sparar därmed även på dina ventilationskostnader. Med LED sparar du upp till 85-90% i belysningskostnader och ju mer belysning du byter till LED desto större vinst gör du. Vi har valt ut den bästa belysningen i LED på marknaden med ledchip från kända tillverkare som Epistar, BridgeLux, Philips, Cree, Samsung med den senaste SMD-tekniken för att kunna erbjuda långa garantier på belysning som inte krånglar eller kräver underhåll.

Sänk dina elkostnader redan första månaden du byter belysning till LED. LED belysning har få lösa delar som kan gå sönder och tål både hårdare stötar och kraftigare vibrationer utan att gå sönder och har dessutom en väsentligt längre livslängd än alla sina konkurrenter. Installera LED belysning med rörelsesensorer som tänds och släcks automatiskt när du närmar dig så slipper du treva efter en strömbrytare i mörkret. Du håller dessutom tjuvarna på alerten genom att ha smart LED belysning som också varnar när någon befinner sig i utrymmet. LED passar som gårdsbelysning, parkbelysning, vägbelysning, uppfartsbelysning, fasadsbelysning och allmän belysning för olika utrymmen för att nämna några exempel. Med smart LED belysning glömmer du aldrig att släcka belysningen. Den släcker sig själv efter den tid du själv tycker passar dig och dina vanor. LED belysning är också anpassad att passa i all befintlig belysningsarmatur utan att man behöver göra några ändringar eller att CE-märkningen försvinner.

Spotlights och E14 och E27 lampor i LED

Smart utomhusbelysning i LED ger en ljusupplevelse som är något utöver det vanliga. Med anpassad LED belysningen får du din trädgård och dina blommor att belysas och komma till sin fulla rätt. Du kan också använda LED spotlights för uteplatsen och altanen och punktbelysa vissa föremål så du får ljuset på exakt rätt ställe. LED har nya funktioner och en teknik som gör den optimal som utomhusbelysning för alla miljöer och terränger. Du kan enkelt byta ut dina gamla glödlampor med smal E14 sockel eller  tjock E27 sockel till LED lampor som har samma sockel som den vanliga belysningen. Du kan också enkelt med vår konverteringssockel så dina Spotlights passar i din vanliga glödlamps-sockel E27.

Paneler, lysrör och annan LED belysning

Vi har belysning i LED som utomhusbelysning, entreébelysning, fasadbelysning, parkbelysning, gångvägarsbelysning, skyltbelysning, parkeringsplatsbelysning, garagebelysning, elljusspårsbelysning. LED lamporna för dessa områden varierar kraftigt och vi på Ledgalleran har valt ett stort sortiment av de bästa LED lampor från varje segment med bland annat LED lysrör, LED spotlight, LED paneler för både inomhusbruk och utomhusbruk. Våra LED lampor passar direkt alla vanliga armaturer och våra lysrör i LED kan appliceras direkt i takarmaturen (man behöver endast ta bort glimtändaren). Även våra spotlights i LED kan appliceras direkt i den befintliga spotlightarmaturen.

 

  • Epistar
  • SMD
  • Bridgelux
  • CREE
  • Samsung